Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant Randstad 27-05-2024

Redactie Bunschotennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunschoten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant

Wil je graag aan de slag als Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant. Het betreft een voor minimaal 8 uur met een minimaal salaris van 12 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kredietbeoordelaar

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Zakelijke dienstverlening

Contract uren

8 – 8 uur

Salaris

12 – 12 euro

Solliciteren op de functie van Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant

Klinkt deze vacature als Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres malou.van.den.berg@nl.randstad.com en telefoonnummer 06-57478368. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant tot Malou van den Berg Malou van den Berg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunschoten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunschoten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunschoten
  2. Uitdagende bijbaan en vakantiebaan als kredietacceptant Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures