Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8 Stichting Kinderopvang 14-05-2024

Redactie Bunschotennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunschoten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8

Wil je graag aan de slag als Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8 in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Stichting Kinderopvang is op zoek naar een Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 3421 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8 te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

3421 – 3421 euro

Solliciteren op de functie van Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8

Klinkt deze vacature als Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8 voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 13-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Stichting Kinderopvang. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8 tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunschoten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunschoten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunschoten
  2. Pedagogisch Medewerker KDV Bommelburcht Walvissen 8 Stichting Kinderopvang 14-05-2024

Bekijk nog meer vacatures