Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong) Randstad 27-05-2024

Redactie Bunschotennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunschoten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong)

Wil je graag aan de slag als Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong). Het betreft een voor minimaal 18 uur met een minimaal salaris van 13 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Afwasser Keukenhulp

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Horeca

Contract uren

18 – 18 uur

Salaris

13 – 13 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong)

Klinkt deze vacature als Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres camille.heusinkveld@nl.randstad.com en telefoonnummer 06-15659454. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong) tot Camille Heusinkveld Camille Heusinkveld.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunschoten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunschoten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunschoten
  2. Medewerker spoelkeuken Center Parcs De Eemhof (Doelgroepregister, Wajong) Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures