Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker klantadvies bij Independer Work-On 27-05-2024

Redactie Bunschotennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunschoten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker klantadvies bij Independer

Wil je graag aan de slag als Medewerker klantadvies bij Independer in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Work-On is op zoek naar een Medewerker klantadvies bij Independer. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 2600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker klantadvies bij Independer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Boodschappenservice

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

16 – 32 uur

Salaris

2600 – 3300 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker klantadvies bij Independer

Klinkt deze vacature als Medewerker klantadvies bij Independer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Work-On. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres maura@work-on.nl en telefoonnummer 020-7163853. De website van Unknown is https://www.work-on.nl/vacature/medewerker-klantadvies-bij-independer-hilversum-mn0522004200/?utm_campaign=WOT15692-4&utm_medium=feed-cpc&utm_source=nationalevacaturebank?utm_campaign=WOT15692-4&utm_medium=feed-cpc&utm_source=nationalevacaturebank. Je kan je voor deze vacature als Medewerker klantadvies bij Independer tot Maura Nieswaag.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunschoten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunschoten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunschoten
  2. Medewerker klantadvies bij Independer Work-On 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures