Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling Meander Medisch Centrum 17-05-2024

Redactie Bunschotennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bunschoten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling

Wil je graag aan de slag als Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Meander Medisch Centrum is op zoek naar een Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 3440 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

3440 – 3440 euro

Solliciteren op de functie van Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling

Klinkt deze vacature als Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Meander Medisch Centrum. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bunschoten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bunschoten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bunschoten
  2. Leerling Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling Meander Medisch Centrum 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures